If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
13.0-13.1 дава посред 35 гр жега ти ми викаш вечерта ноември месец пълен студ под и около 0 градуса не е висока 12, това не го очаквах от тебе даже на тоя сет ъп в жегата имаше и 12,99 време
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
недеи те че станаха много 12 сек и 11 сек дизели в бг и в частност Ифидик тунинг
По пистата по нанадолнището ли Ако говорим за нея съм съгласен.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
С новия сетъп, с който е в момента Ванката с GTX3076 и стокова карантия мисля, че клас Дизел (стрийт коли) няма да са му интересни
11 секундна, дизелова стрийт кола не съм видял тук на Божурище и Кондьо...
Разни лупота и гоуфове 1чки, къде ги карат на разковани казани с турбини от МАН, за тях не говоря
Аз лично съм фен на коли, които дават високи 9ки с пълен интериор. Кеф ти Косьо, кеф ти S3 на чипика, кеф ти на келеша голфа или на миро S3-то. Всички те са бИндзИн
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Чакай,чакай...успокойте се
Кой какво размазал не е много ясно,щото на тоя клип изобщо няма старт.Както се вижда достатъчно ясно, аз го пуснах да тръгне преди мен, след което просто се опалих грандиозно.
На старта от 30 ясно се вижда за какво става въпрос. А в момента 56-цата е дооста по-слина
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
11 секундна, дизелова стрийт кола не съм видял тук на Божурище и Кондьо...
Разни лупота и гоуфове 1чки, къде ги карат на разковани казани с турбини от МАН, за тях не говоря
Аз лично съм фен на коли, които дават високи 9ки с пълен интериор. Кеф ти Косьо, кеф ти S3 на чипика, кеф ти на келеша голфа или на миро S3-то. Всички те са бИндзИн
лупото е с клас стреет дизел другия път иди го виж че е с всичко, пък неговите седалки де тежат я 30-40кг я не не му пречи на 900 NM... отделно вече ще е 10-ка след тия нещо които го чакат да му се случат, най малкото 4х4
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
Чакай,чакай...успокойте се
Кой какво размазал не е много ясно,щото на тоя клип изобщо няма старт.Както се вижда достатъчно ясно, аз го пуснах да тръгне преди мен, след което просто се опалих грандиозно.
На старта от 30 ясно се вижда за какво става въпрос. А в момента 56-цата е дооста по-слина
Колеги не ми работи темпомата,момчето от който я взех каза че е сменявал педала на газта и от тогава не работи.Това има ли връзка и къде да търся причината?
Друго питане на какви км.се сменя ангренажен ремък на 3.0 V6,че си нямям идея,също така и през какъв интервал се сменят запалителните свещи?
Колеги не ми работи темпомата,момчето от който я взех каза че е сменявал педала на газта и от тогава не работи.Това има ли връзка и къде да търся причината?
Друго питане на какви км.се сменя ангренажен ремък на 3.0 V6,че си нямям идея,също така и през какъв интервал се сменят запалителните свещи?
По каталог:
Смяна на ангренаж на 120К или 3 години за климат с големи температурни разлики (какъвто е нашия) или 4 години при климат с малки температурни разлики.
На 60 К трябва да се прави проверка на състоянието на ангренажа.
Смяна на свещи - на 100К
Аз лично сменям ангренаж на 60 К (за да спя спокойно)
Пряко темпоматът няма връзка с педала на газта. Но ако покрай смяната на педала са разбутали и откачили някой проводник към машинката на спирачката или тази на съединителя, може в това да е причината. Ако няма нещо разкачено, не остава много освен проблем в контактите на самата ръчка.
Трябва да се подходи методично и да се провери всичко - окабеляването, машинките на педалите и накрая ръчката.
M10 е ECU - то
J 31 e машинката на съединителя
J30 е тази на спирачката
Е50 е индикацията на таблото (не помня вече с кое ECU темпоматът не тръгва ако няма връзка с индикацията)
H7 е ръчката
Проверявай наред ли са всички връзки, касаещи темпомата.
Днес се появи едно непреятно скърцане отзад в ляво и най вероятно е прословутата "скърцаща втулка" само нея ли да сменя или направо и от лява да метна една нова?После трябва ли да се минава на реглаж заден мост?Отпред имам за смяна еден долен десен носач,вътрешен накрайник и маншон на външното дясно каре и тъй или иначе след тази процедура ще се ходи на стенд за предния мост ще се провери и отзад как са нещата.
Мисля в събота да сменям салона на V6-та и имам нужда от помощ,че незнам как се сваля тунела на ръчната,жабката и тези двете отстрани на ИЦС-а?Сиви са и са в окаян вид,но първо ще трябва да сваля лепкавата гадост преди да ги боядисам.
П.С Още не съм направил коректно замерване коя от двете ме СТРЕЛИ е по бърза,но ще стане и това когато всичко по окачването на V6-та се смени.
Comment